.woo-menu-cart { display: none !important; }

Rólunk

A Magyar Közgazdasági Társaság Kecskeméti Ifjúsági Szervezete, Magyarország legrégebbi és máig legjelentősebb közgazdász szervezetének, a Magyar Közgazdasági Társaságnak a Neumann János Egyetemen működő diákszervezete.

A szervezet küldetése:

Az MKT NJE alapvető missziója, hogy szakmai szerveződésbe integrálja azon motivált, elsősorban gazdasági szakon tanuló hallgatókat, akik érdeklődnek a tudományterület iránt és szeretnék az egyetemi tanórákon megszerezhető ismeretanyagon felül tovább bővíteni szakmai tudásukat, első kézből értesülni a világ, a régió, az ország gazdasági ügyeiről, valamint gazdaságpolitikai kérdéseiről. A szervezet egyik kiemelt küldetésének tekinti továbbá, hogy a közösség tagjai megtalálják a hozzájuk legközelebb álló tevékenységi kört a szervezeten belül, amivel elősegíthetik későbbi szakmai sikereiket. A szervezetben való aktív részvétel tehát segít a hallgatók számára a tevékenységükhöz kapcsolódó szakmai tudásra is szert tenni.

A szervezet jövőképe:

Célunk az egyetem legmeghatározóbb diákszervezetévé válni, és az egyetem legkiválóbb hallgatóit a szervezet tagjainak tudni.

Lépj velünk kapcsolatba!

9 + 7 =